Booking 10% cash back
Edit: Už je pryč.
Čauky, mám jeden kód na cashback, který nevyužiji. Pošlu do soukromé zprávy.
Edit: již neaktuální
Dobrý den, plánujete brzy cestovat? Získejte 10 % (až € 100) z ceny své příští rezervace zpět v podobě kreditů na cestování.
Plati do 12.1., tedy do ctvrtecnich 23:59.
Zajemci do SZ.
Taky prosím, pokud by měl někdo kód k dispozici do SZ. Budu rezervovat tento týden.
Případně přidávám link, přes který se dá také získat cashback i bez kódu, ale asi v menší výši: https://sp.booking.com/gating/au...xwjvqunH8m
Pokud někdo má nevyužitý kód, rád využiji, chystám se rezervovat letní dovolenou. Děkuji moc :-)
Nemáte někdo prosím nevyužitý kód? Plníme sobě i dětem cestovatelský sen a moc by se nám hodil.
Prosím do sz. Pokud za něj chcete odměnu, tak ji navrhněte. Díky a hezké plánování budoucích cest všem.
Pokud někdo má nevyužitý kód, tak bych byl moc vděčný, zrovna rezervuji dovolenou přes Booking. Díky moc
Nemáte prosím někdo nevyužitý kód? Chtěl bych rezervovat ubytování v Barceloně. Děkuju! :)
Nechápu trochu tu obsesi kódy na booking.com. Podívej se i jinde...
Já jsem teď objednával hotel v SGN, na Booking 220 liber, na hotels.com jsem platil 172 + cashback 20% přes Topcashback 29,86. Pokud tedy chceš šetřit;-)
Mám tu jeden volný, platný do dnešní půlnoci. Pošlu aktivnímu přispěvateli, když mi napíše zprávu do sz. :-)
EDIT: UDÁNO
Ahoj, nemá někdo volný kód? Chystám se dneska rezervovat pobyt a tak bych ho hned využil. Díky 😎
cali napsal(a):+ cashback 20% přes Topcashback 29,86. Pokud tedy chceš šetřit;-)
Cali, dej nám sem svůj referral na Topcashback, ať nemusíme využívat od někoho noname a ty z toho aspoň něco máš.